skip to Main Content
★ get one give one ★ organic ★ fairtrade ★
Waar Het Om Gaat.

Waar het om gaat.

Waar het om gaat dat ben jij. Dit plaatste ik afgelopen week al op social media. Want ik praat al weken over mijn leven en belevingen hier in dit blog. Niet gek natuurlijk. Aangezien mijn leven inmiddels draait om IAMmozi en alles wat daarbij komt kijken.

Het gaat om jou.

Ja! Ik heb het tegen jou. Maar ook tegen de kinderen in Malawi en ook tegen mezelf. Hoe kunnen we onszelf en elkaar ervan doordringen dat alles begint bij onszelf? Waar wordt jij gelukkig van? Echt zorgeloos gelukkig. Welk zaadje zit er diep in jou en wil dolgraag gezien worden? Een talent of een verlangen?

 

Droom, durf & doe.

Durf ervoor te gaan en het te leven. Je weet dat het bij jou hoort. Het komt keer op keer bovendrijven. Als een kurk die je onder water houd. Wanneer je dat herkent dan weet je zeker dat je er iets mee mag gaan doen. Stel je voor dat je tegenover je beste vriend of vriendin zit die je over zijn, haar droom vertelt. Wat zou je zeggen? Zou je ze aanmoedigen of zeggen dat het onmogelijk is?

 

Kinderen in Malawi.

IAMmozi wil jou de kans geven op dezelfde manier tegenover de kinderen in Malawi te zitten. Stel dat jij ze persoonlijk het t-shirt mag overhandigen. Wat zou je zeggen? K*t voor je dat je hier geboren bent. Het zal nooit beter dan dit worden. Of zou je ze aanmoedigen om in hun eigen talenten en dromen te geloven?

 

Laten we goed naar onszelf luisteren. Dat is waar het om gaat.

Durf je met mij te delen wat je zou zeggen tegen de kinderen in Malawi? Dat kan hieronder maar mag natuurlijk ook in een privé bericht. Dan zorg ik dat jouw bericht bij FloJa terecht komt en kunnen zij de kinderen hiermee inspireren.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close search

Cart

Back To Top

De waardering van www.iammozi.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 33 reviews.