skip to Main Content
06 138 40 416 info@iammozi.com

 VOOR IEDER T-SHIRT DAT JE KOOPT DONEER JE ER ÉÉN AAN EEN KIND IN MALAWI

IAMfriend of Floja

Dit t-shirt is ontworpen voor Floja. En vertaalt de verbinding tussen Nederland en Malawi.  André, Paulien en hun team zetten zich onvoorwaardelijk in om een stabiele basis te creëren voor ‘hun’ kinderen. Mijn missie ligt ook in Malawi, waar ik meer dan een miljoen kinderen wil laten voelen dat zij er niet alleen voor staan. Dit doet IAMmozi door per t-shirt dat ze verkoopt er één te doneren. Afgelopen januari hebben alle kinderen van Floja hun t-shirt mogen ontvangen zoals je hier op de foto’s kunt zien.

Floja is stichting en leeft van giften. Daarom leek het ons mooi om speciaal voor jullie een t-shirt te ontwerpen waarbij er voor ieder verkocht niet alleen t-shirt maar ook een donatie van 10 euro naar Floja gaat.

We hebben elkaar allemaal nodig. Laten wij onze keuzes daarop baseren en een positieve impact maken op de levens van deze kinderen.

Een oprecht goed t-shirt

zit goed & voelt goed

Duurzame, organische t-shirts. Fairtrade geproduceerd en samen doneren we 1 op 1 een t-shirt aan kwetsbare kinderen in Malawi.

IAMmozi gaat over zijn wie je bent. Weten waar jij voor staat. Daarop baseer je jouw keuzes . Ik ben daarom veel meer dan een t-shirt. Ik reflecteer wie jij bent en waar je voor staat.

De waardering van www.iammozi.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 28 reviews.

Close search
Back To Top