skip to Main Content

Monique Zita

Kernwaarden: gever, rechtvaardig, verbinder, vernieuwer en vooruitstrevend.

Als vrouw en trotse moeder van drie kinderen weet ik hoe belangrijk het is om gezien te worden. Iedereen kampt weleens met zijn/haar eigen onzekerheden. Mijn ideaal is om weeskinderen in Malawi en confectie medewerkers in India met jou te verbinden. Toveren wij samen een lach op vele gezichten wereldwijd?!

IAmMozi = geluksgevoel. Trek met IAmMozi het geluksgevoel aan.

IAm

een directe vertaling van ‘ik ben’, ‘ik mag er zijn!’ Jij doet er écht toe. Durf jezelf te zijn.

Trek dit gevoel aan en weet dat je het direct door geeft aan kinderen in Malawi.

Mozi

Monique Zita

Malawi

Na het ontstaan van mijn bedrijfsconcept stuitte ik op een documentaire, genaamd ‘I Am Because We Are’ van Madonna. Bekijk de film zelf. Een anderhalf uur durende film waarin je wordt meegenomen in het leven van weeskinderen in Malawi. Toen ik dit zag stroomden de tranen over mijn wangen. Alles viel op zijn plek; ik heb mezelf als doel gesteld om ernaar te streven weeskinderen in Malawi te laten weten dat zij ertoe doen.

Duurzaam geproduceerd » goede kwaliteit » super comfort » maak een weeskind blij!

Share the gift of giving!

Ik werk aan een ‘ideaal(beeld)’. Kort gezegd wil ik iedereen het gevoel geven dat zij er mogen zijn. Geef het jezelf en geef het door. Koop je een IAmMozi t-shirt, dan geef je direct een ‘I am’ (ik mag er zijn) t-shirt aan een weeskind in Malawi.

De transparante opdruk weerspiegelt mijn manier van werken.

IAmMozi op social media

We zijn altijd in beweging en delen wat we doen graag met je.
Volg ons op social media en blijf op de hoogte.

WEAR IT & SHARE IT

Facebook-84x84
Instagram-84x84
LinkedIn-84x84

De waardering van www.iammozi.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 18 reviews.

Back To Top