skip to Main Content
ook voor B2B en personalisering
Inspireer

Inspireer

Inspireer elkaar. Dat is waar het om gaat wanneer ik zeg; share the gift of giving. Daarom geven we t-shirts aan kinderen in Malawi. Het gaat om de inspiratie. Het voelen en ervaren wie ze zijn en wat hun potentieel is.

De verbinding.

Niet het t-shirt maakt het verschil maar de verbinding die het symboliseert. Het gaat om de verbinding die jij met jezelf maakt. Jij gelooft in jezelf en weet waar jij voor staat. Jij kent jouw waarden en weet dat deze waarde pas echt uitwerking op jouw leven kan hebben als je anderen ook behandeld volgens dezelfde waarden.

Wat trek jij aan?

Zolang wij geloven dat je een cent té veel kan betalen, kan je geen cent meer verdienen. We worden er iedere dag op gewezen. Pas op dat je niet teveel betaald. Kijk toch eens door je eigen ogen naar de wereld.  Ik vraag je; wat zijn jouw waarden. Wat trek jij aan? Leed of respect.

Durf.

Baseer hierop de keuzes die je maakt. Dat kan intern tot interessante discussies leiden. We zijn zo groot, rijk, gelukkig als we onszelf zien. Wanneer we onszelf niet voor (waarde)vol aanzien en daar naar handelen. Waarom zou een ander dat dan doen? Probeer het uit. Kijk oprecht trots naar al hetgeen je doet, in plaats van er zomaar aan voorbij gaan. Je zult een inspiratie zijn voor je omgeving. Ken je de uitspraak; “kinderen doen niet wat je zegt, maar ze doen wat jij doet”. Zo kunnen wij onze kinderen, de kinderen in Malawi en onszelf dagelijks inspireren. Geloof in jezelf. Kleine stappen maken en deze door een vergrootglas bekijken. Oprecht trots zijn op jouw unieke persoon. Het gaat om jou.

Het is een groeiproces zonder einde. En ik vind het reuze inspirerend.

WE ARE BECAUSE I AM – make an impact & share the gift of giving

Close search

Winkelmand

Back To Top
De waardering van www.iammozi.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 38 reviews.