skip to Main Content
ook voor B2B en personalisering
IAMmozi T-shirt Verbindt Mensen.

IAMmozi t-shirt verbindt mensen.

Gister nam ik deel aan de verbindingsduik die werd georganiseerd door Bredewijn kantoormeubelen. Een prachtige locatie voor deze ijsduik die stond symbool stond voor de verbinding van de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk en verbinding in het algemeen. Bijzonder dan ook om hier letterlijk mijn IAMprinted t-shirt tegen het lijf te lopen en iemand te leren kennen die via een kennis al wist dat een IAMmozi t-shirt mensen verbindt. Een prachtig voorbeeld van verbinding en die is alleen mogelijk vanuit de verbinding met jezelf. Zonder die laatst gaat een duik in water met deze temperatuur je niet lukken.

De verbinding met jezelf.

Ik geef direct toe dat ik het onderschat had. Dacht dat het niet zo spannend zou zijn. Want in de sauna heb ook niet bijzonder veel moeite met het koude bad. Nu moet ik er om lachen, maar gister toen ik het bad in stapte schrok ik. Nog een paar goede ademhalingen onder begeleiding van René van NLProvitaal en toen was het tijd om te gaan zitten. Ik ademde rustig in en deze kwam er hortend en stotend weer uit onder het onwillekeurig samentrekken van allerlei spieren. Dit duurde een vijftal ademhalingen en toen kwam er als een warme deken een heerlijke verlossende ontspanning. Ik keek om me heen en zag de toeschouwers maar ik voelde me compleet los gekoppeld van mijn omgeving.

IAMmozi verbind je op onbewust niveau.

Zo mooi om me heen steeds meer prachtige initiatieven te zien. Sommigen waren er al, anderen begonnen rond dezelfde tijd als ik (zou er echt een collectief bewustzijn bestaan?) en ‘as we speak’ zijn ontstaan er nieuwe ideeën. Het mooie is dat je het pas ziet wanneer je er voor open staat. Zo zag ik gisteravond dit filmpje op Facebook voorbij komen. Hierin wordt een grote groep mensen vanuit verschillende werelddelen bij elkaar gebracht. Zij hebben allemaal hun eigen verhaal en zodra men die deelt zie je de connectie ontstaan. We hebben elkaar nodig en zijn vaak al met elkaar verbonden via lijntjes waar we het bestaan niet van weten. IAMmozi  t-shirt verbindt mensen op onbewust niveau.  Je trakteert jezelf op een mooi t-shirt en maakt daar jezelf en zoveel anderen blij mee. Wat een cadeau.

Speciaal vakantie voordeel.

Bijna vakantie. Wat een heerlijk vooruitzicht. Of levert het je stress op en moet je nog van alles regelen? Kan je nog een paar goede t-shirts gebruiken? Bestel een voordeelset. Een set van vier t-shirt – knisperend wit, zwart of van allebei twee stuks – en betaal er maar drie. HERENDAMESKINDEREN

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

Back To Top
De waardering van www.iammozi.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 38 reviews.