0 items
Selecteer een pagina

Afgeleid. Dat is het woord. Telkens wanneer ik op mijn stroom van inspiratie vaar. Zijn er gebeurtenissen of personen met goed bedoelde adviezen die me zeggen juist dit of dat te doen. Of juist niet! Hier pakt mijn please gedrag en perfectionisme het keurig op en ga ik letterlijk van mijn eigen padje af. Honderd procent mijn verantwoording natuurlijk. Het gaat om het goede gevoel van IAMmozi.

Goed doel.

Zo realiseerde ik me afgelopen week dat ik een goed doel aan het worden was. Heb het in mijn insta-stories gevraagd aan mijn volgers en daar bleek dat jullie dat ook zo zagen. Het is erin geslopen doordat het gaande weg meermaals gezegd werd. Ik regeerde netjes door te zeggen dat dat niet mijn insteek is. Maar F*ck it! I did it again. Hoe is het mogelijk? IAMmozi is geen goed doel.

 

Leiding nemen.

IAMmozi is ontstaan vanuit mijn intuïtie. Een vertaling van mijn verlangen om zelf een t-shirt merk op de markt te brengen en dit uit te bouwen tot een nummer 1 merk. Voor jou en het hele gezin een fantastische kwaliteit met een fijn pakket normen en waarden aan te kunnen bieden. Zodat jij onbezorgd kunt kiezen voor basics die je het liefst iedere dag draagt. Want dat voelt wel heel goed.

Dit staat al bij de eerste collectie en gaan we verder uitbouwen naar een veel breder assortiment.

Eerlijkheid halve moet ik wel bekennen dat ik nog een ‘rookie’ ben in ondernemersland. Dus wanneer het gaat over marketing, strategieën bepalen, website teksten schrijven etcetera, dan ben ik één en al oor. Wil ik alles absorberen en daar gaat het mis. Plotsklaps beving ik me weer in de klaslokalen van vroeger en zoek ik naar bevestiging. Doe ik het wel goed? Dat is stopt NU! Ik neem volledig de verantwoordelijkheid en de leiding over IAMmozi en alles wat daar mee te maken heeft. Vanaf vandaag vaar ik 100% mijn koers en misschien komt dat soms knullig over. Dat is dan jammer, dit is mijn product en mijn weg. Voelt soort van  als Alice in Wonderland.

One size fits all.

Wat je van mij kan verwachten is eerlijke communicatie. Ik sta volledig achter mijn product en gun jouw datzelfde gevoel. Wil dat je absoluut tevreden bent met je aankoop en de hele ervaring. Want ik ben geen liefdadigheidsinstelling, of had ik dat al gezegd? Als ik iets geleerd heb van de afgelopen maanden dan is het dat we allemaal zó hetzelfde en toch zó  verschillend zijn. Allemaal op zoek naar goed product, gemak, een goede ervaring en een fijne pasvorm waar we ons prettig in voelen. Maar ondertussen is geen lichaam hetzelfde. Ik ga je dus ook niet vertellen dat de IAMbasic de perfecte lengte heeft voor iedere man of de IAMshaped bij iedere vrouw past, hoewel deze wel héél goed wordt ontvangen. Vraag advies of probeer het gewoon. Ervaar het. Ben je niet tevreden? Geld terug en een ervaring rijker.

Ervaar het.

Alle huidige klanten van IAMmozi reageren blij verbaasd op het cadeau dat zij na hun bestelling thuis ontvangen. Dat is het goede gevoel van IAMmozi en hier begint de link naar de kinderen van Malawi. Stel je voor dat je een mooi ingepakt cadeau ontvangt. Eerst de ‘excitement’, dan maak je de strik los, open de doos voorzichtig en daar? Daar wordt je blij verrast. Je ziet en voelt het. Die beleving wil ik voor je verdubbelen door dit namens jou ook een kind in Malawi te laten beleven. En dit mag je alle dagen dat je hem draagt voelen. Dat is iets wat jij een ander geeft.

look good ➾ feel good

 

 

MAKE AN IMPACT

share the gift of giving

 

 

De waardering van www.iammozi.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 68 reviews.