skip to Main Content
NL design -Fairtrade - duurzaam - donatie
Eerste Maand 2019.

Eerste maand 2019.

Januari 2019 ligt alweer achter me. Voor mij een enerverend begin van een nieuw jaar. Na maanden van wikken en wegen, gevoel versus ratio en loyaliteit versus je eigen weg durven gaan. Heb ik mijn baan in december opgezegd. Uiteindelijk voelde ik aan alles dat dit de enige juiste keuze was. Zo startte ik 1 januari 2019 als fulltime werknemer van IAMmozi.

Moeten.

Gevoelens van euforie en paniek wisselde elkaar in snel tempo af. Zo voelt het om op eigen benen te staan. De eerste maand voelde ik al dat je er met alleen maar keihard werken niet komt. Mijn lichaam gaf het al twee keer feilloos aan; op de plaats rust!

Dit patroon is hardnekkig. Ik heb mezelf, met behulp van mijn omgeving, wijs gemaakt dat ik altijd keihard moet werken. Het moet altijd beter, sneller, mooier. Dit velde me op mijn 21ste al. Door ME/ CVS uitgeput, moedeloos, hopeloos dagenlang in bed. Op advies van artsen ben ik voor mezelf gaan kiezen. Sporten, een cursus fotografie en er prachtig gezin brachten mij weer op de been. Nog altijd met een extra sensor voor vermoeidheid, waardoor ik regelmatig ‘s middags nog een uurtje onder de wol kruip. En toch sluipt het er weer in. Eerst voor die ander klaar staan en dan pas voor jezelf zorgen. Dat put uit. En mezelf wijs maken dat dat zo moet. Terwijl ik dit schrijf realiseer ik me dat er een enorme strijder in mij schuilt.

Waar ik blij van word.

Deze maand ook weer. Begin van de maand een griepje en eind januari had ik een foto shoot met La Luuz fotografie het ging super. Prachtige mensen met dito verhalen namen plaats voor de camera en stelde zich kwetsbaar op. Pure magie. De gesprekken die dan ontstaan zijn zó inspirerend. En toch ging van het ene op het andere moment het vuur in mij naar standje waakvlam. En thuisgekomen ging ik vlak, dat duurde een dag of drie.

When you know better ... you do better
Maya Angelou

Wederom tot het inzicht gekomen dat het anders mag én kan. En hoor ik het echt deze keer. Het moeten mag plaats maken voor plezier maken, lol hebben, ontspannen en me verwonderen over alles wat er is. Het is niet mijn missie om iets of iemand te veranderen. Het is mijn missie om mijn hart te volgen en groots te dromen. De laatste keer dat ik daarnaar luisterde ontstond IAMmozi ❤︎

En nu.

Dromen van alles wat ik wil creëren, de reizen naar Malawi en India, alle mensen die ik nog mag ontmoeten, de diepgaande gesprekken en me mogen verwonderen. Dit is de vruchtbare grond en inspiratie waarop ik mag groeien en bloeien. En dat wil ik met jou delen. Zodat jij jouw dromen durft te gaan leven.

Malawi

Het hoogtepunt van januari was het inpakken van 88 t-shirts voor de kids van FloJa. Iets waar ik al twee jaar over droomde. Hierover vertel ik je meer in mijn volgende blog.

 

Ontvang je mijn maandelijkse nieuwsbrief ? De eerste van 2019 verstuur ik deze week, met een speciale aanbieding voor Valentijnsdag. Als je hem nog niet ontvang kan je je via deze link  aanmelden en ontvang je direct een 10% kortingscode en ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen.
Close search

Winkelmand

Back To Top
De waardering van www.iammozi.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 38 reviews.