skip to Main Content
ook voor B2B en personalisering
Waarom Ik Dit Werk Doe.

Waarom ik dit werk doe.

Sinds kort realiseer ik me pas waarom ik dit werk doe. De oorsprong bevind zich in mijn jeugd, hoe kan het ook anders.

Zo lang als ik me kan herinneren heb ik het gevoel dat ik anders ben/ denk. Wanneer er vroeger in de klas een vraag werd gesteld en ik enthousiast en overtuigd vanuit mijzelf antwoordde. Kreeg ik regelmatig de spreekwoordelijke deksel op mijn neus. Het was fout en vaak ging dat gepaard met gelach of onbegrip, hoe kan je dat nou fout hebben? Hierdoor hield ik steeds vaker mijn mond en zocht niet meer naar antwoorden maar naar het gewenste antwoord. Zo zette ik mijzelf langzaam maar zeker compleet buitenspel. Stemde me alleen nog maar af op hetgeen anderen van mij verwachtte of wilde en zelfs toen ik met Chronische Vermoeidheid (ME) thuis kwam te zitten wist ik niet waarom. Pas 20 jaar later, toen ik in een (huwelijks)crisis terecht kwam, gingen mijn ogen open. Het was klaar! Ik ging op zoek naar mezelf en na al die jaren kan ik je vertellen dat het flink wat werk kostte om erbij te komen.

 

Mega confronterend, ik sta los van mijn omgeving.

Tijdens een sessie bij Beeldende Therapie, waar je door middel van creatieve expressie je gevoelsleven in beeld brengt, gebeurde het volgende. Er werd me gevraagd om mijn omgeving (familie, vrienden, bekenden) op een vierkant doek te schilderen, geen probleem het stond er zo op. Vervolgens kreeg ik nog een doek, kleiner en rond, en vroeg ze mij om nu mezelf te schilderen. Dat was moeilijk. Ik huilde en schilderde en realiseerde me dat ik los stond van mijn omgeving. Dat was mega confronterend. Maar heeft ook mijn ogen geopend.

 

Daar waar ik het gevoel had geen verschil te kunnen maken of invloed te hebben op mijn omgeving. Weet ik nu dat mijn unieke ideeën wel degelijk invloed hebben. Ieder steentje dat je in een vijver gooit zorgt voor een oneindig rimpel effect. Niemand weet hoe groot zijn/ haar invloed daadwerkelijk is. Maar laat jouw unieke aanwezigheid, denkwijze en talenten mensen om je heen positief beïnvloeden.

 

Dit is waarom ik dit werk doe, deze boodschap wil ik uit dragen met mijn t-shirts. Laat je erdoor inspireren, inspireer jouw omgeving en samen inspireren we kinderen in Malawi om te geloven in de kracht van hun unieke talenten, aanwezigheid en denkwijze en hoe zij deze positief kunnen inzetten voor zichzelf en anderen.

 

Wil je meer weten over mij en wat ik doe? Laat het weten onder dit bericht of stuur een mailbericht; info@iammozi.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

Back To Top
De waardering van www.iammozi.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 38 reviews.