0 items
Selecteer een pagina

IAM is de essentie van IAMMOZI. Omdat ik ervan overtuigd ben dat alles begint bij onszelf. Hoe wij het leven voor ons zien. (het IAM t-shirt is hierop gebaseerd)

Leef jij vol vanuit jouw wensen, dromen, idealen, normen en waarden los van alles en iedereen om je heen? Of zijn deze beelden gevormd door familie, geliefden, vrienden, bekenden of vroegere gebeurtenissen? Veel dingen die je zegt en leeft komen voort uit jouw directe omgeving. Opvoeding, familie, vrienden en ervaringen alles heeft invloed op de wijze waarop je de wereld om je heen beleeft. Misschien heb je er nooit zo over nagedacht. En neem je veel voor waar aan omdat iedereen in jouw omgeving er zo over denkt. Het kan ook zo zijn dat je vaak het idee hebt dat deze mensen om je heen jou niet begrijpen. Wat ervoor kan zorgen dat je je maar stil houd.

Durf jij al die lagen en overtuigingen te onderzoeken en af te pellen? Zodat je helemaal terugkomt bij de essentie van jezelf en opnieuw leert wat jou beweegt, waar je hart sneller van gaat kloppen en wat je graag doet.

WE ARE BECAUSE I AM

Kom terug bij de pure liefde voor jezelf en je gaat ervaren dat je onderdeel van het geheel bent. We zijn allemaal energie en van daaruit met elkaar verbonden. Dat maakt ons allemaal gelijk. Niemand meer of minder dan een ander. Wanneer we dat gaan zien kunnen we elkaar zonder oordeel benaderen. En waar je op focust daar ontvang je meer van. Like attracts like; dat is de wet van de aantrekkingskracht. Wanneer wij die shift voor onszelf maken gaat dit automatisch invloed hebben op de mensen om ons heen.

Graag deel ik een prachtig wetenschappelijk artikel met je waarin de conclusie is dat 99,9% van het DNA van alle mensen over de hele wereld met elkaar overeenkomt. Ongeacht huidskleur, seksuele voorkeur, religie en afkomst. Lees het hier: dekennisvannu.nl

Nieuw ontwerp

Geïnspireerd op dit onderwerp heeft Anouke Kluiters van Embrace of love in samenwerking met IAMMOZI een prachtige nieuwe print ontworpen. Binnenkort opent de PRE SALE. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Meld je aan en ontvang het nieuwe ontwerp als eerste in je mailbox.

 

De waardering van www.iammozi.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 68 reviews.