skip to Main Content
BLOGGEN

BLOGGEN

Eindelijk komt het ervan. Ik ga bloggen. Mijn verhaal delen met de rest van de wereld. En om dat dan goed te beginnen zal ik je in deze blog proberen duidelijk te maken wat mijn verhaal is. Waar ik vandaan kom tot waar ik nu ben.

Mijn verhaal.

Mijn verhaal begint bij een gevoel dat ik al bij me draag zolang als ik me kan herinneren. Een gevoel of eigenlijk een vraag. Wat kom ik hier doen? Er moet toch meer zijn dan zomaar meelopen met de rest. Want dat is iets dat ik sowieso liever niet doe. Wil graag mijn eigen keuzes maken op basis van mijn gevoel en intuïtie. Ik vermoed dat dat voor jou hetzelfde is.

Durf jij naar je hart te luisteren?

Dat brengt me direct bij het machteloze gevoel dat dat met zich mee bracht. Want in onze maatschappij wordt gevoelsmatig zoveel al voor mij besloten. Of ik het wil of niet. Keurig binnen de lijntjes leren blijven. Hierdoor heb ik een heel stuk van mijzelf leren ontkennen en wegstoppen. Want goed gedrag wordt beloont en als je ‘anders’ doet word haarfijn uitgelegd waarom dat niet gepast of oké is. Zo leer je feilloos aanvoelen wat men van je verwachten, en omdat er in ons allemaal een verlangen naar erkenning en liefde schuilt, probeer je de dingen die je doet ‘goed’ te doen. En zullen we aan veel dingen niet eens beginnen vanuit een overtuiging het niet te kunnen of daar niet goed genoeg voor te zijn.

Het gaat veel dieper en verder dan dit ene stuk maar nu ik dit weet word ik er bijna dagelijks mee geconfronteerd. Ik wil nu weer opnieuw leren voelen wat ik wil en waar ik blij van word. Een jaar of vier geleden ben ik hier heel bewust mee aan het werk gegaan en dat heeft me IAMmozi opgeleverd. En zie ik het resultaat van het volgen van mijn droom.

IAMmozi.

Opeens was het er. Mijn droom om me creatief te uiten, t-shirts te ontwerpen. En alle stappen die ik daarvoor moest nemen. Ze waren stuk voor stuk spannend maar ik heb doorgezet. Want dit is niet zomaar een t-shirt merk, dit is een missie en deze wordt steeds duidelijker. Het is mijn missie om jou aan te moedigen jezelf te erkennen. Wie ben jij? En waar sta jij voor? Want daarin ligt jouw waarde en niet in iets buiten jou. Dit mag je ervaren wanneer je kiest voor IAMmozi. Je kiest voor dit gevoel iedere keer als je hem draagt. En daar komt nog bij dat je ook een t-shirt cadeau doet aan een kansarm kind in Malawi.

FloJa Malawi.

Vandaag kreeg ik bericht uit Malawi dat alle 88 kinderen van FloJa hun IAMmozi cadeau hebben mogen uitpakken. Er ging letterlijk een stroom van liefde en geluk door me heen. En dat allemaal dankzij iedereen die al een bestelling hebben geplaatst. Het is allemaal begonnen bij mijn kernwaarden. Alles wat mij MOZI maakt, wil ik met jou delen.

 

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Super dat je op deze manier je verhaal gaat vertellen.
    Je maakt mij wel nieuwsgierig waarom je als creatieve uiting voor t-shirts hebt gekozen.
    En ook waarom voor Malawi.
    Dat ga je vast allemaal nog vertellen in mooie nieuwe artikelen 🙂

    1. Dank voor je reactie Anneke. Zoals velen voelt het voor mij niet persé boeiend omdat het mijn eigen verhaal is. Daarom heel fijn om te horen. Merci!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close search

Winkelmand

Back To Top
De waardering van www.iammozi.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 38 reviews.